Varukorgens innehåll0  produkter - Totalt0.00 €

Leveransvillkor:

Observera att du bör vara 18 år för att göra en beställning. Om du är yngre be dina föräldrar ta hand om beställningen.Efter din beställning får du per e-post de uppgifter du behöver för att betala. Vi sänder iväg produkterna då betalningen syns på mitt konto. Du har även möjlighet att betala produkterna kontant om du hämtar produkterna från Sundby.  Det är även möjligt att beställa på postförskott. Observera att vi fakturerar 10 € för postförskottleveranser som av någon orsak inte avhämtas från posten!

Från och med 1.10 sänds varor ej på postförskott pga stor andel returnerade försändelser!

Returnering:

Du har rätt att returnera produkterna inom 14 dagar om du inte är nöjd med produkten. Produkten ska vara i sin originalförpackning, oanvänd och i försäljningsdugligt skick. Returrätten gäller ej livsmedel. Tag alltid kontakt före du returnerar en produkt!

Observera att färgen på din dataskärm kan avvika från produktens verkliga färg.

Sekretess:

Kunduppgifter används endast för orderbehandling, kundbetjäning och information. Uppgifterna lämnas ej ut åt utomstående.

Varutillgång:

Vi strävar efter att hålla varulagret korrekt men eftersom vi även säljer via andra kanaler kan tyvärr en produkt vara slutsåld och då kontaktar vi dej snarast.