Varukorgens innehåll0  produkter - Totalt0.00 €

För tillfället är ingen kurs inbkoad. Om du är intresserad av att ordna en kurs, ta kontakt.


Kom med och upptäck hur enkelt det kan vara att göra dekorationer.


Vi jobbar med sockermassa och tillverkar olika blommor, blad och figurer med hjälp av utstickare, silikonformar och även med bara händerna.
Ni har tillgång till ca 30 olika silikonformar och ännu fler utstickare. Dessutom har ni tillgång till olika redskap, böcker, pastafärger, kristallpulver och andra färger.
Vi övar även olika spritsmotiv. Ni lär er bland annat att spritsa blommor och blad i smörkräm och icing. Med grädde spritsar vi korgmotiv och flera oilka spritsmotiv.
Vi experimenterar vilt med olika motiv. Normalt kör man med det gamla vanliga då man dekorerar tårtor där hemma. Kom nu med och öva nya saker så behöver du inte experimentera där hemma 30 minut innan gästerna anländer ;)
OBS! Vi tillverkar ingen ätbar tårta, endast dekorationer som ni kan ta med er hem :)

Kursens pris 25 €.
Minst 8 deltagare, max 16 st.
I priset ingår 250 gram sockermassa, fri tillgång till färger och alla redskap ni använder under kursen. Ni får även en del recept med er hem så ni kan fortsätta experimentera där hemma. Allt ni behöver ha med er är en ask att ta hem sockermassadekorationerna i och en plåt om ni vill ta hem det ni spritsat med smörkräm och icing.

Lite blommor

Spritsbordet före

och efter.